Photobooth huren

De herinneringen aan een evenement blijvend maken? Dan zit u bij ons goed! Wij hebben diverse fotoconcepten waarmee u uw evenement of feest onvergetelijk maakt. Uw gasten kunnen de foto die ze maken mee naar huis nemen zodat ze een tastbare herinnering hebben aan de dag of avond. Wij hebben een breed assortiment aan photobooths. Bekijk de opties en kies uw favoriet.

Photobooth: Mirror X

De Mirror X is de allernieuwste magische fotospiegel met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement! Met de Mirror X kan men op ieder evenement unieke, gepersonaliseerde foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit. Voor en tijdens het maken van de foto’s kunnen mensen hun beste pose oefenen voor de spiegel. Tussen het maken van de foto’s worden er verschillende vrolijke animaties getoond die voor nog meer plezier zorgen!

Ontdek de Mirror X >

Mirror X - Selfie Mirror        Mirror X - selfie Mirror

Bekijk hier meer foto’s van de Mirror X>

Photobooth: Magic Mirror

Een groot succes op vele evenementen, dat is de Magic Mirror. De naam van de spiegel spreekt voor zich. Deze photobooth is een ‘magische’ spiegel waar u eenvoudig leuke en originele foto’s mee kunt maken. Met het grote LCD-scherm in de spiegel kunnen uw gasten gelijk zien of de foto gelukt is. Om een eenheid te creëren voor uw evenement zijn er diverse branding mogelijkheden. Daarnaast passen wij het fotoframe helemaal naar uw persoonlijke wensen aan.

Ontdek de Magic Mirror >

      Magic Mirror voor Yves Saint Laurent                Magic mirror photobooth

Bekijk hier meer foto’s van de Magic Mirror>

Photobooth: Beauty Mirror

Een van onze nieuwste concepten is de Beauty Mirror. De Beauty Mirror is evenals de Magic Mirror een fotospiegel waar u foto’s mee kunt maken. Grafische animaties begeleiden de gasten interactief door het proces van het maken van de foto. Deze animaties zijn aan te passen aan een grote verscheidenheid aan thema`s, dus er is voor ieder wat wils!

Ontdek de Beauty Mirror >

   

Bekijk hier meer foto’s van de Beauty Mirror>

Photobooth: de vintage fotopaal

De Vintage fotopaal ziet er klassiek uit en past perfect in elke ruimte. Met deze photobooth maakt u zonder moeite de meest originele foto’s! Daarbij worden er altijd hippe props meegeleverd, zodat de foto’s nóg creatiever, gekker en origineler worden. Een ware publiekstrekker voor elk evenement! Het Vintage fotohokje doet denken aan de pasfoto hokjes die tot voor kort overal te vinden waren. Gasten kunnen het gordijntje achter zich dicht doen en daarna zo gek mogelijk op de foto, niemand die het ziet! Totdat de foto geprint wordt natuurlijk… Op de fotostrips staan 3 foto’s, wat het mogelijk maakt om verschillende poses aan te nemen!

Ontdek de Vintage fotopaal >

  Vintage fotopaal met lichtletters

Bekijk hier meer foto’s van de Vintage fotopaal >

Photobooth: het vintage fotohokje

Het vintage fotohokje doet denken aan de pasfoto hokjes die tot voor kort overal te vinden waren. Gasten kunnen het gordijntje achter zich dicht doen en daarna zo gek mogelijk op de foto, niemand die het ziet! Totdat de foto geprint wordt natuurlijk… Op de fotostrips staan 3 foto`s, wat het mogelijk maakt om verschillende poses aan te nemen!

Ontdek het vintage fotohokje >

Vintage fotohokje bedrijfsfeest

Bekijk hier meer foto’s van het Vintage fotohokje>

Onze professionele host regelt alles voor u!

Wilt u graag een photobooth voor uw evenement? Geen zorgen! Wij bieden een complete verzorging voor én tijdens het evenement. Onze professionele host regelt alles voor u! Naast de professionele host kunt u dit van ons verwachten:

– Complete verzorging voor en tijdens het event
– De beste foto’s dankzij kwalitatief apparatuur
– Gratis ontwerp in uw eigen huisstijl
– Onbeperkt aantal foto’s
– Gratis fotoprops: gegarandeerd meer fun!

Photobooth huren

Wilt u een photobooth huren? Neem een kijkje tussen onze concepten en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen over de photobooth of bent u benieuwd naar de kosten? U kunt altijd contact met ons opnemen en wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Wilt u graag de photobooth huren voor uw evenement? Neem dan ook contact met ons op en wij regelen alles voor u! 

Offerte aanvragen >

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!