Virtual Host

Tony de Tijger, het icoon van Virtual Characters. Uw gasten zullen hun verbeelding voorbij gaan wanneer zij welkom geheten worden door de Virtual Host van Virtual Characters. De karakter is te koppelen met een animator die de dialoog aangaat met uw gasten. Door middel van microfoons en camera’s is de interactie niet het persoonlijke contact te onderscheiden!

Interactie

Geanimeerde personages komen tot leven. Met realtime bewegingen en spraak praat u niet fysiek met een persoon, maar echt met een animatie. Een unieke manier van een boodschap overbrengen naar uw klant, relatie, gast of bezoeker. U geeft hiermee een boost ‘happiness’ mee aan de over te brengen boodschap.

Educatie

Een vernieuwende factor in educatie; dat is Virtual Characters. Door de laagdrempelige manier van werken met Virtual Characters is het, ook voor mensen die weinig kennis hebben van animatie, mogelijk om met een van de karakters een workshop, seminar of college te geven.

Animatie als unieke communicatie

U heeft de controle. Met uw wensen en behoeften kunnen wij aan de slag om uw animatie te ontwikkelen. Een die bij u past, die uitstraalt wat u wilt uitstralen met uw product, merk, dienst of evenement. Tevens beschikken wij over een bibliotheek met al bestaande animaties. Deze wekken wij graag tot leven voor uw evenement.

Brochure Interactive Concept

offerte-aanvragen