IMG_5610

TOEPASSINGSVORMEN

Een Virtual Character op uw evenement? Er zijn diverse toepassingsvormen:

Virtual host

Tony de Tijger is het icoon van Virtual Characters. Gasten zullen van de ene verbazing in de andere vallen als ze door Tony de Tijger welkom geheten worden. Het karakter kan de dialoog met uw gasten aangaan en door middel van microfoons en camera’s is de interactie erg persoonlijk.

Interactie

De geanimeerde personages komen tot leven. Met realtime bewegingen en spraak praat u niet fysiek met een persoon maar echt met een animatie. Een unieke manier om een boodschap over te brengen naar uw klant, relatie, gast of bezoeker. Door de boodschap te laten overbrengen door een Virtual Character verpakt u deze op een unieke en leuke manier!

Educatie

Virtual Characters veranderen de manier van lesgeven! Door de laagdrempelige manier van werken met Virtual Characters is het, ook voor mensen die weinig kennis hebben van animatie, mogelijk om met een van de karakters een workshop, seminar of college te geven.

Animatie als unieke communicatie

U heeft de controle. Met uw wensen en behoeften in gedachten gaan wij aan de slag om uw animatie te ontwikkelen. Een die bij u past, die uitstraalt wat u wilt uitstralen met uw product, merk, dienst of evenement. Tevens beschikken wij over een bibliotheek vol met bestaande animaties. Deze wekken wij graag tot leven voor uw evenement!

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in Virtual Characters voor uw evenement? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!