Vintage Foto-Booth Beursstand Microsoft

WAT IS DE VINTAGE PHOTOBOOTH?

Bent u voor uw evenement op zoek naar naar een retro photobooth in combinatie met een professionele spiegelreflexcamera? Dan is de Vintage Photobooth helemaal wat u zoekt! Deze photobooth staat op een driepoot en is daarom overal inzetbaar. Met de spiegelreflexcamera worden fotograaf-waardige foto`s gemaakt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van veel andere photobooths, die gebruik maken van een IPad camera.

De foto`s worden afgedrukt als een fotostripje met daaromheen een frame. Dit GRATIS frame wordt in samenspraak met u ontworpen en ons team past het frame net zo lang aan tot het naar uw wens is. De foto`s die gemaakt worden kunnen ONBEPERKT geprint worden gedurende het evenement, zonder extra kosten!

De software telt duidelijk af voordat er een foto gemaakt wordt. In deze tijd kunnen uw gasten zichzelf zien op het scherm en zich klaarmaken voor de perfecte foto. Als de foto gemaakt is kan uw gast zelf aangeven hoe vaak de foto geprint moet worden. Daarna kan de foto gelijk meegenomen en getoond worden aan andere gasten op uw evenement. De ervaring leert dat als de eerste foto gemaakt is, binnen een paar minuten iedereen op de foto wil!

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Vintage Photobooth op uw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!