Vintage Foto-Booth Beursstand Microsoft

VINTAGE FOTOPAAL OP UW FEEST

De Vintage fotopaal is een leuke en originele toevoeging op elk feest! Of het nou een kerstborrel of een jubileum betreft, als u de Vintage fotopaal plaatst op uw feest dan weet u zeker dat dit één groot succes wordt. Uw gasten kunnen met de Photobooth zoveel foto’s maken als ze maar willen. Dit kost niks extra! Alle foto`s kunnen meegenomen worden naar huis, waardoor uw gasten altijd een tastbare herinnering overhouden aan het feest!

Dé toevoeging voor uw feest

Bij de Vintage fotopaal worden altijd GRATIS props meegeleverd, zodat uw gasten nog leukere en originelere foto’s kunnen maken. Van tevoren bespreken we samen met u wat het thema is van uw feest, zodat we props kunnen meenemen die hier helemaal bij passen! Ook op het gebied van branding zijn er veel mogelijkheden. Zo worden de GRATIS fotokaders zo ontworpen dat deze helemaal in de stijl zijn van uw feest. Een bedrijfslogo of een leuke quote op het kader? Geef het aan ons door en wij laten u de mogelijkheden zien.

Vintage Photobooth

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Vintage fotopaal op uw feest? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!