Vintage fotohokje closed

BEURZEN

Op een beurs doet iedereen zijn best om op te vallen. Dé perfecte manier om meer aanloop te creëren voor uw stand is door het Vintage Fotohokje in te zetten. Bezoekers zijn gelijk benieuwd wat er bij uw stand te doen is en onze host knoopt graag een praatje aan met voorbijgangers om richting uw stand te bewegen!

Dé toevoeging voor uw beursstand

Het Vintage Fotohokje is van grote toegevoegde waarde voor uw beursstand. Het trekt bezoekers naar uw stand en door middel van branding sluit de photo-booth perfect aan bij uw doelen. Zo kan het GRATIS fotoframe helemaal gepersonaliseerd worden met uw reclame uitingen en logo. Hierdoor heeft iedereen die een foto mee naar huis neemt ook een tastbare herinnering aan uw bedrijf. Ook kan de buitenkant van het hokje voorzien worden van branding. Zo past het Vintage Fotohokje perfect bij uw stand!

Vintage fotohokje closed (1)

Data verzamelen

Een ander voordeel is dat het Vintage Fotohokje data kan verzamelen van de mensen die gebruikmaken van de fotospiegel. Denk aan de naam, e-mail en het social media account waarop de foto is gedeeld. Deze data is uitermate geschikt voor verdere promotie/marketing doeleinden en kan erg waardevolle informatie zijn voor uw bedrijf.

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in het Vintage Fotohokje op uw beurs? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!