Vintage fotohokje closed

FEESTEN EN PARTIJEN

Bent u op zoek naar een leuke toevoeging voor uw feest? Het Vintage fotohokje is gegarandeerd een groot succes. Ga samen met uw collega’s, vrienden of familie op de foto in het hokje en schiet de meest originele plaatjes. Het GRATIS fotokader wordt in overleg met u ontworpen en ons designteam is pas tevreden als u dat bent. We kunnen het frame helemaal personaliseren naar de huisstijl van uw bedrijf, zodat uw gasten een mooi aandenken hebben aan het feest.

Dé toevoeging voor uw feest

Bij het Vintage Fotohokje worden altijd GRATIS props meegeleverd, zodat uw gasten nog leukere en originelere foto’s kunnen maken. Van tevoren bespreken we samen met u wat het thema is van uw feest, zodat we props kunnen meenemen die hier helemaal bij passen! Ook op het gebied van branding zijn er veel mogelijkheden. Zo worden de fotokaders zo ontworpen dat deze helemaal in de stijl zijn van uw feest. Een bedrijfslogo of een leuke quote op het kader? Geef het aan ons door en wij laten u de mogelijkheden zien!

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in het Vintage Fotohokje op uw feest? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!