Vintage fotohokje closed

Vintage fotohokje huren

Wat is er toch gebeurd met de fotohokjes die vroeger in elk winkelcentrum stonden? Zijn ze overbodig geworden? Niet bij ons! Ons Vintage fotohokje is een hit op elk evenement. Niets is leuker dan het gordijntje achter je dichttrekken en zo gek mogelijk op de foto gaan met z’n allen. Met het fotohokje kunnen uw gasten zich de hele avond vermaken en met alle fotostripjes die mee naar huis genomen worden, blijft de herinnering nog lang in leven. Deze fotostripjes kunnen onbeperkt geprint worden gedurende uw evenement en zijn in samenspraak met u ontworpen!

Wat maakt het Vintage fotohokje uniek?

Uniek aan het Vintage fotohokje is dat uw gasten zich van hun spontane kant kunnen laten zien, zonder dat iemand het ziet. Waar bij een feestje aan het begin van de avond het gordijntje nog open gelaten wordt zal dat aan het einde van de avond steeds vaker dicht gaan. Met een hoop lol worden daarna de geprinte foto`s uitgedeeld en bekeken, een gegarandeerd succes!

Door de makkelijke interface kan iedereen zelf de camera bedienen. Dit betekent dat onze host niet in het fotohokje hoeft te staan en mensen de complete vrijheid krijgen. Voor het evenement gaan we met u in gesprek om het fotoframe samen te stellen. We passen het ontwerp net zo lang aan totdat u tevreden bent. Zo kan bijvoorbeeld uw logo en andere tekst worden toegevoegd aan het frame. Ook het hokje kan voorzien worden van branding.

Huur een fotohokje met enthousiaste host

In het fotohokje kunt u onbeperkt foto’s laten afdrukken, zodat elke gast een leuke herinnering kan meenemen naar huis. Daar wordt nog lang over nagepraat! Het Vintage Fotohokje wordt altijd begeleid door een enthousiaste host die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. De host heeft veel ervaring met de photobooth en het werken op evenementen en maakt van elk evenement een succes! Zo kunt u genieten van uw evenement.

Nog meer voordelen van het vintage fotohokje

  • Onbeperkt aantal foto’s
  • Gratis foto props
  • Gepersonaliseerd foto frame
  • Enthousiaste en professionele host
  • Branding op maat
  • Professionele spiegelreflexcamera met externe flitser
  • Verzamelen relevante data
  • Direct delen op Social Media of e-mail

Vintage fotohokje huren?

Wilt u graag een fotohokje huren voor op uw evenement? Neem dan contact met ons op.  

Vraag een offerte aan

vintage fotohokje huren

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!