Magic Mirror bruiloft

PRODUCTINTRODUCTIES EN MERKACTIVATIES

Zoekt u een originele manier om uw merk of product te promoten? Zet dan de Magic Mirror in! Zowel op de winkelvloer als in het bruisende centrum van de stad zorgt de Magic Mirror ervoor dat alle bezoekers zich enorm vermaken. Tegenwoordig is het steeds lastiger om onderscheidend te zijn, maar met de Magic Mirror haalt u een uniek concept in huis dat aantoonbaar voor een hogere aanloop zorgt!

 

Geef uw product een boost!

U heeft een geweldig nieuw product, of u wilt graag een bestaand product beter onder de aandacht brengen. Met alle webshops en bijkomende concurrentie is dat niet gemakkelijk, maar de Magic Mirror kan u hierbij helpen! In een tijd waar iedereen selfies maakt en op Instagram zit is dit een echte publiekstrekker. De bezoekers kunnen zoveel foto’s maken als ze zelf willen en zullen het plezier van de activatie gelijktijdig associëren met het desbetreffende product. De Branding van de Magic Mirror kan volledig gepersonaliseerd worden en voor elk evenement wordt in overleg met de opdrachtgever een gepersonaliseerd fotoframe gemaakt.  

 

Data verzamelen

Een ander voordeel is dat de Magic Mirror data kan verzamelen van de mensen die gebruikmaken van de fotospiegel. Denk aan de naam, e-mail en het social media account waarop de foto is gedeeld. Deze data is uitermate geschikt voor verdere promotie/marketing doeleinden en kan erg waardevolle informatie zijn voor uw bedrijf.

 

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Magic Mirror op uw productintroductie of merkactivatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!