Magic Mirror bruiloft

BRUILOFTEN

Wilt u graag dat uw gasten een blijvende herinnering mee naar huis nemen bij uw bruiloft? Kies dan voor de Magic Mirror! Met deze fotospiegel kunnen gasten super spontaan op de foto en deze gelijk meenemen naar huis of plakken in het gastenboek!

Maak uw trouwfeest compleet!

Na de bruiloft is het heerlijk om door het gastenboek heen te bladeren en te zien wie er allemaal aanwezig waren op jullie trouwfeest en wat voor lieve berichtjes iedereen heeft achtergelaten. Iedereen heeft de tijd genomen om u zo persoonlijk mogelijk geluk te wensen en u te bedanken voor een geweldige avond. Toch ziet het gastenboek er nog een beetje kaal uit, met alleen maar namen en teksten…

Niet met de Magic Mirror! Onze host kan ervoor zorgen dat alle gasten hun FOTO`S een keer extra printen en deze in het gastenboek plakken. Zo krijgen alle namen een gezicht en krijgt u een heel boek met spontane foto`s als blijvende herinnering! Uw gasten kunnen zich de hele avond vermaken want de Magic Mirror komt met GRATIS fotoprops en een ONBEPERKT aantal printjes! Onze host staat de hele avond bij de spiegel en ontzorgt jullie tijdens het feest!

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Magic Mirror op uw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!