Magic Mirror bruiloft

BEURZEN

Als u een stand heeft op een beurs dan wilt u natuurlijk wel dat deze opvalt. Maar hoe trekt u nou bezoekers? Een manier om dit te doen is door iets extra’s toe te voegen aan uw stand. De Magic Mirror is hiervoor de uitkomst. Het is een interactieve fotospiegel waar bezoekers de leukste foto’s mee kunnen maken!

Maak uw beursstand nog aantrekkelijker!

Veel bedrijven hebben het succes van de Magic Mirror al ervaren. Bezoekers van een beurs kunnen bij uw stand een unieke foto maken met een persoonlijk kader dat in samenspraak met de opdrachtgever wordt ontworpen. Er is altijd een host van Interactive Concept aanwezig bij de Magic Mirror die helpt mensen naar uw stand te trekken. Op deze manier kunt u de Magic Mirror perfect inzetten om meer aanloop te creëren.

Magic Mirror Beursstand Eye Catcher

Data verzamelen

Een ander voordeel is dat de Magic Mirror data kan verzamelen van de mensen die gebruikmaken van de fotospiegel. Denk aan de naam, e-mail en het social media account waarop de foto is gedeeld. Deze data is uitermate geschikt voor verdere promotie/marketing doeleinden en kan erg waardevolle informatie zijn voor uw bedrijf.


Interesse gewekt?

Staat u binnenkort ook op een beurs en denkt u ook dat de Magic Mirror een leuke toevoeging is aan uw stand? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!