Beauty Mirror met twee frames keuze

WAT IS DE BEAUTY MIRROR?

Bent u op zoek naar een leuke en originele toevoeging voor een bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement? Kies dan voor de Beauty Mirror! Het is de nieuwste trend op evenementen, waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Het is niet zomaar een photobooth; door alle interactieve functies worden uw gasten de hele avond vermaakt en blijft de Beauty Mirror interessant!

Een spiegel vol interactie!

De Beauty Mirror is op meerdere manieren interactief. Zo beschikt deze over een grote hoeveelheid animaties waarmee gecommuniceerd wordt met de gebruiker. Deze animaties kunnen afgestemd worden op verschillende thema`s. Zo kan de Beauty Mirror helemaal naar uw thema worden vormgegeven. Naast de animaties is het mogelijk om de foto`s te signeren of bewerken op het touchscreen van de spiegel en kunnen er verschillende filters worden toegepast.

 

Tot in de puntjes geregeld!

De Beauty Mirror wordt altijd begeleid door een enthousiaste HOST die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hij heeft veel ervaring met de fotospiegel en het werken op evenementen en maakt van elk evenement een succes!

De Beauty Mirror is op veel manieren te personaliseren. Er kan voor worden gekozen om gasten hun naam en/of e-mail in te laten vullen. Ook worden alle foto`s voorzien van een GRATIS gepersonaliseerd fotoframe. Daarnaast is het mogelijk de achterkant van de mirror te voorzien van branding. Klik hier voor de mogelijkheden!

Beauty Mirror SS Rotterdam

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Beauty Mirror als eyecatcher op uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!