Beauty Mirror met twee frames keuze

BRUILOFTEN

De Beauty Mirror op uw bruiloftsfeest? Dat belooft één groot succes te worden. Dankzij de Beauty Mirror op uw bruiloft weet u zeker dat uw gasten de mooiste dag van uw leven niet snel zullen vergeten. Uw gasten krijgen namelijk de foto die ze zelf hebben gemaakt, als herinnering mee naar huis. Uiteraard is het fotoframe helemaal ontworpen in het thema van het feest, zodat deze helemaal past bij de bruiloft.

 

Maak uw trouwfeest compleet!

Na de bruiloft is het heerlijk om door het gastenboek heen te bladeren en te zien wie er allemaal aanwezig waren op jullie trouwfeest en wat voor lieve berichtjes iedereen heeft achtergelaten. Iedereen heeft de tijd genomen om u zo persoonlijk mogelijk geluk te wensen en u te bedanken voor een geweldige avond. Toch ziet het gastenboek er nog een beetje kaal uit, met alleen maar namen en teksten…

Niet met de Beauty Mirror! Onze host kan ervoor zorgen dat alle gasten hun foto`s een keer extra printen en deze in het gastenboek plakken. Zo krijgen alle namen een gezicht en krijgt u een heel boek met spontane foto`s als blijvende herinnering! Uw gasten kunnen zich de hele avond vermaken want de Beauty Mirror komt met GRATIS fotoprops en een ONBEPERKT aantal printjes! Onze HOST staat de hele avond bij de spiegel en ontzorgt jullie tijdens het feest!

 

 

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Beauty Mirror op uw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!