Beauty Mirror met twee frames keuze

BEURZEN

Als u een stand heeft op een beurs dan wilt u natuurlijk wel dat deze opvalt. Maar hoe trekt u nou bezoekers? Een manier om dit te doen is door iets extra’s toe te voegen aan uw stand. De Beauty Mirror is hiervoor de uitkomst. Het is een interactieve fotospiegel waar bezoekers de leukste foto’s mee kunnen maken!

 

Maak uw beursstand nog aantrekkelijker!

Doordat de Beauty Mirror dé nieuwe innovatie van 2019 is hebben weinig mensen er nog ervaring mee. Dit zorgt ervoor dat iedereen super benieuwd is naar dit concept met het brede scala aan interactieve functies! Bezoekers van een beurs kunnen bij uw stand een unieke foto maken met een GRATIS persoonlijk kader dat in samenspraak met de opdrachtgever wordt ontworpen.  Er is altijd een HOST van Interactive Concept aanwezig bij de Beauty Mirror die helpt mensen naar uw stand te trekken. Op deze manier kunt u de Beauty Mirror perfect inzetten om meer aanloop te creëren.

Magic Mirror Beursstand Eye Catcher

Data verzamelen

Een ander voordeel is dat de Beauty Mirror data kan verzamelen van de mensen die gebruikmaken van de fotospiegel. Denk aan de naam, e-mail en het social media account waarop de foto is gedeeld. Deze data is uitermate geschikt voor verdere promotie/marketing doeleinden en kan erg waardevolle informatie zijn voor uw bedrijf.

 

Interesse gewekt?

Staat u binnenkort ook op een beurs en denkt u ook dat de Beauty Mirror een leuke toevoeging is aan uw stand? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!