Beauty Mirror met twee frames keuze

BRANDING MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende branding mogelijkheden bij de Beauty Mirror. De Beauty Mirror kunt u volledig branden met eigen logo en communicatie uitingen. Het is dé eyecatcher op uw evenement.

Er zijn verschillende branding mogelijkheden bij de Beauty Mirror, zowel voor het fotoframe als de achterkant van de spiegel. Ideaal dus als u op zoek bent naar een extra promotiemogelijkheid voor uw bedrijf. U kunt zelf bepalen uit welke GRATIS fotoframes uw gasten of bezoekers kunnen kiezen bij het maken van een foto. Wij zorgen ervoor dat de fotoframes helemaal passen bij het thema van het evenement of de huisstijl van uw bedrijf. Uiteraard zijn alle frames voorzien van het logo van uw bedrijf. Kortom: de Beauty Mirror draagt zeker een steentje bij aan de naamsbekendheid van uw onderneming. Deze interactieve fotospiegel brengt uw merk aan de man.

 

Branding achterkant Beauty Mirror
Interesse gewekt?

Benieuwd naar alle branding mogelijkheden van de Beauty Mirror? Neem dan gerust contact met ons op en we voorzien u van alle nodige informatie en bespreken graag de mogelijkheden!

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!