Beauty Mirror met twee frames keuze

BEAUTY MIRROR HUREN

De Beauty Mirror is de nieuwste rage binnen de photobooths en zorgt ervoor dat uw gasten tijdens het evenement kunnen stralen! Met de Beauty mirror is het mogelijk om zowel fotostrips als full-size foto`s te maken en de foto`s kunnen zovaak geprint worden als uw gasten willen. Voor het maken van de foto kunnen gasten zichzelf al zien in de spiegel en zo vast hun beste poses oefenen. De Beauty Mirror zorgt voor een unieke toevoeging aan uw evenement waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wat maakt de Beauty Mirror uniek?

Interactive Concept zorgt voor het perfecte plaatje. De Beauty Mirror wordt altijd begeleid door een enthousiaste HOST die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hij heeft veel ervaring met de fotospiegel en het werken op evenementen en maakt van elk evenement een succes!

De slimme grafische animaties begeleiden de gasten door middel van een interactief proces tijdens het maken van hoogwaardige selfies. Elke foto kan door de gast worden bewerkt door het toevoegen van handgeschreven teksten of emoticons voor een persoonlijke touch. Na het nemen van de foto is er ook de mogelijk om een filter over de foto te plaatsen. Elke gemaakte creatie kan gelijk worden afgedrukt, hoe vaak u maar wilt!

Voor het maken van de foto`s gebruiken we een professionele spiegelreflexcamera die fotograaf-waardige foto`s maakt. Daarnaast bieden wij elke klant een GRATIS gepersonaliseerd fotoframe aan! Elke opdrachtgever kan online alle mogelijke frames bekijken en daarna gaat onze ontwerper aan de slag om het verder te personaliseren. Zo kunnen eigen bedrijfslogo`s, teksten en afbeeldingen toegevoegd worden om het frame perfect te maken! Dit alles gebeurt in overleg en net zo lang tot de opdrachtgever tevreden is met het resultaat.

Naast dat uw logo op het frame komt te staan is het ook mogelijk om de achterkant van de mirror te voorzien van BRANDING waardoor uw merk nog beter naar voren komt. Door de combinatie van het gepersonaliseerde foto frame en de branding op maat zullen uw gasten deze ervaring en uw merk/product niet snel vergeten!

 

Waarom de Beauty Mirror?

  • De Beauty Mirror is een EYECATCHER en laat mensen glimlachen en stralen
  • ONBEPERKT aantal afdrukken
  • GRATIS foto props
  • GEPERSONALISEERD foto frame
  • Enthousiaste en professionele HOST
  • BRANDING op maat
  • Professionele spiegelreflexcamera met externe flitser
  • Verzamelen relevante data
  • Direct delen op Social Media of e-mail

 

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!