Vintage Foto-Booth Beursstand Microsoft

BEURZEN

Op een beurs doet iedereen zijn best om op te vallen. Dé perfecte manier om meer aanloop te creëren voor uw stand is door de Vintage Photobooth in te zetten. Bezoekers zijn gelijk benieuwd wat er bij uw stand te doen is en onze HOST knoopt graag een praatje aan met voorbijgangers om ze richting uw stand te bewegen!

Dé toevoeging voor uw beursstand

De Vintage Photobooth is van grote toegevoegde waarde voor uw beursstand. Hij trekt bezoekers naar uw stand en door middel van branding sluit de photobooth perfect aan bij uw doelen. Zo kan het GRATIS fotoframe helemaal gepersonaliseerd worden met uw reclame uitingen en logo. Hierdoor heeft iedereen die een foto mee naar huis neemt ook een tastbare herinnering aan uw bedrijf.

Data verzamelen

Een ander voordeel is dat de Vintage Photobooth data kan verzamelen van de mensen die gebruikmaken van de fotospiegel. Denk aan de naam, e-mail en het social media account waarop de foto is gedeeld. Deze data is uitermate geschikt voor verdere promotie/marketing doeleinden en kan erg waardevolle informatie zijn voor uw bedrijf.

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Vintage Photobooth op uw beurs? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Jesper!