Magic Mirror bruiloft

MAGIC MIRROR

De Magic Mirror zorgt voor een interactieve belevenis waar uw gasten nog lang over na zullen praten! De spiegel is voorzien van een persoonlijk fotoframe. Dit in combinatie met onze grote hoeveelheid GRATIS fotoprops zorgt ervoor dat uw gasten zich gegarandeerd het hele evenement vermaken!

Iedereen vindt het leuk om zichzelf voordat de foto gemaakt wordt even te zien en er zeker van te zijn dat de foto perfect wordt. De Magic Mirror heeft een live view waardoor dit mogelijk is! Onze host enthousiasmeert mensen, trekt ze naar de spiegel toe en zorgt dat de spiegel optimaal werkt.

Nadat de foto gemaakt is kan uw gast zelf aangeven hoe vaak de foto geprint moet worden. Daarna kan de foto gelijk meegenomen en getoond worden aan andere gasten op uw evenement. De ervaring leert dat als de eerste foto gemaakt is, binnen een paar minuten iedereen op de foto wil!

De Magic Mirror is op veel manieren te personaliseren. Er kan voor worden gekozen om gasten hun naam en/of e-mail in te laten vullen. Ook worden alle foto’s voorzien van een GRATIS gepersonaliseerd fotoframe. Daarnaast is het mogelijk de achterkant van de photo-booth te voorzien van branding

 

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Magic Mirror als eye-catcher op uw evenement of bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Jesper!