PHOTOBOOTHS

De herinneringen aan een evenement blijvend maken? Dan zit u bij ons goed! Wij hebben diverse fotoconcepten waarmee u uw evenement nóg onvergetelijker kunt maken. Uw gasten of bezoekers kunnen de foto die ze maken mee naar huis nemen zodat ze een tastbare herinnering hebben aan de dag of avond. Daarbij zijn er diverse mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

Magic Mirror

Een groot succes op vele evenementen, dat is de Magic Mirror. De naam van de spiegel spreekt voor zich. Het is een ‘magische’ spiegel waar u eenvoudig leuke en originele foto’s mee kunt maken. Met het grote LCD-scherm in de spiegel kunnen uw gasten gelijk zien of de foto gelukt is. Om een eenheid te creëren voor uw evenement zijn er diverse branding mogelijkheden. Daarnaast passen wij het fotoframe helemaal naar uw persoonlijke wensen aan.

      Magic Mirror voor Yves Saint Laurent                

Beauty Mirror

Een van onze nieuwste concepten is de Beauty Mirror. De Beauty Mirror is evenals de Magic Mirror een fotospiegel waar u foto’s mee kunt maken. Grafische animaties begeleiden de gasten interactief door het proces van het maken van de foto. Deze animaties zijn aan te passen aan een grote verscheidenheid aan thema’s, dus er is voor ieder wat wils!

   

Vintage Photo-booth

De Vintage Photobooth ziet er klassiek uit en past perfect in elke ruimte. Met deze photobooth maak je zonder moeite de meest originele foto’s! Daarbij worden er altijd hippe props meegeleverd, zodat de foto’s nóg creatiever, gekker en origineler worden. Een ware publiekstrekker voor elk evenement!

  Vintage fotopaal met lichtletters

Vintage Fotohokje

Het Vintage Fotohokje doet denken aan de pasfoto hokjes die tot voor kort overal te vinden waren. Gasten kunnen het gordijntje achter zich dicht doen en daarna zo gek mogelijk op de foto, niemand die het ziet! Totdat de foto geprint wordt natuurlijk… Op de fotostrips staan 3 foto`s, wat het mogelijk maakt om verschillende poses aan te nemen!

Vintage fotohokje bedrijfsfeest

Meer weten over PhotoBooth 4 Events?

Neem een kijkje tussen onze concepten en ontdek de vele mogelijkheden. Wilt u meer weten? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek!

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Jesper!