sparkles-bokeh backwall

MIRROR X

De Mirror X is de allernieuwste magische fotospiegel met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement! Met de Mirror X kan men op ieder evenement unieke, gepersonaliseerde foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit. Voor en tijdens het maken van de foto’s kunnen mensen hun beste pose oefenen voor de spiegel. Tussen het maken van de foto’s worden er verschillende vrolijke animaties getoond die voor nog meer plezier zorgen!
Na afloop van de fotosessie kunnen er nog filters overheen worden geplaatst en emoji’s of tekst toegevoegd worden voor een nog uniekere foto.
Natuurlijk wordt de foto gelijk geprint zo vaak als de gasten willen, kan deze gelijk op Social media worden geplaatst en wordt de volledige fotocollectie van een evenement ook achteraf nog digitaal nagestuurd naar de opdrachtgever.

Mirror X op bedrijfsfeesten

Naast deze innovatieve functies, die we deels ook kennen van onze magische fotospiegels de Beauty Mirror & Magic Mirror, heeft de revolutionaire Mirror X een paar unieke toevoegingen. De Mirror X is voorzien van de meest geavanceerde software en premium behuizing van de hoogste kwaliteit glas en aluminium. De spiegel is voorzien van de nieuwste DSLR Canon camera en is voorzien van een dubbele flits voor optimale belichting Wat deze revolutionaire spiegel echt onderscheidt van zijn concurrenten is de ‘Augmented reality’ technologie. Zie laatste filmpje op deze pagina.

Waarom de Mirror X?

 • De Mirror X is een EYECATCHER en laat mensen glimlachen en stralen
 • Adembenemd design
 • ONBEPERKT aantal afdrukken in de hoogste kwaliteit
 • GRATIS foto props
 • GEPERSONALISEERD foto frame
 • Enthousiaste en professionele HOST
 • BRANDING op maat
 • Professionele spiegelreflexcamera met dubbele flitser voor optimale belichting
 • Verzamelen relevante data
 • Direct delen op Social Media of e-mail
 • Unieke Augmented Reality functies
  Backstage Selfie Mirror – Vrienden van Amstel live 2020
  Inzet mogelijkheden met AR functie:Klik hier voor deze case

Mirror X op bruiloft feesten

Augmented reality op de Mirror X:

Deze unieke ‘Augmented reality’ functie is niet voor elk evenement weggelegd. Wil jij echt uitpakken op een groot, meerdaags evenement waarbij een nooit eerder vertoond stuk entertainment geboden wordt aan de bezoekers? Dan is de AR-technologie van de Mirror X precies wat je zoekt!

Met de nieuwste ‘Augmented reality’ feature van de Mirror X is het mogelijk om met je favoriete helden op de foto te gaan, zonder dat deze helden ook daadwerkelijk aanwezig zijn.
Of het nou je favoriete popster, voetballer of acteur betreft, met de Mirror X kan iedereen met zijn/haar idool op de foto gaan!

Augmented reality op de Mirror X:

Hoe gaat dit in zijn werk?

In de voorbereiding van het evenement zullen we uitvoerig met u in gesprek gaan om de wensen en mogelijkheden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Wat is het doel van het evenement en welke beleving willen we bezoekers bieden? Aan de hand daarvan gaan we kijken welke personen we willen gaan inladen in de software van de spiegel. Met onze professionele partners kunnen we zowel in de studio als op locatie opnames maken voor een green screen. We laten de ‘helden’ verschillende poses en loopjes doen, waarna alle beelden zorgvuldig worden geselecteerd en geoptimaliseerd.

Het eindresultaat is een startscherm waarbij alle ingeladen helden middels bewegende beelden de bezoeker proberen te overtuigen met hen op de foto te gaan. De bezoeker gaat voor de spiegel staan en kiest een van de helden, waarna deze het beeld inloopt en de pose toont die voorafgaand aan het evenement is opgenomen. Zo sta je naast een van je helden op de foto, hoe gaaf is dat! Wanneer de foto wordt goedgekeurd wordt deze gelijk geprint en kan hij ook worden gedeeld via email of social media.

Interesse gewekt?

Heb je ook interesse in de Mirror X of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!