Frontpage-2

WAT IS MASH MACHINE?

Mensen vinden het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. De Mash Machine is een nieuwe en interactieve manier waarmee u de sociale interactie op gang kunt brengen. Het is een muziekmeubel waarmee u op eenvoudige wijze muziek kunt maken. Dankzij de Mash Machine kan iedereen DJ zijn! Het is dé unieke toevoeging voor uw evenement waar uw gasten nog heel lang over napraten. Dus bent u op zoek naar een middel waarmee u uw gasten extra kunt vermaken? Dan biedt de Mash Machine de uitkomst! Dankzij de Mash Machine brengt u mensen met elkaar in contact en krijgen ze een glimlach op hun gezicht. Martin Garrix en Tiësto, watch out!

Muziekstijlen

U kunt bij de Mash Machine enorm veel variëren wat betreft de muziekstijlen. Van pop tot rock naar dance; iedereen kan zich vermaken met de Mash Machine. Aan de hand van blokjes met de daarbij behorende muzieksamples is het mogelijk om zelf voor DJ te spelen. De blokjes zijn onderverdeeld in vier categorieën: drums, bass, melodie en zang. Elke categorie heeft tien verschillende samples, waardoor gasten kunnen kiezen welke sounds met elkaar gemixt worden op die manier kunnen ze zelf muziek maken. Hoe leuk is dat?!

Hoe werkt de Mash Machine

  • -Plaats een blokje
    Het feest begint zodra het eerste blokje op de Mash Machine wordt gelegd!
  • -Één per categorie
    Maak je eigen beats met de vier categorieën op de Mash Machine.
  • -DJ effecten
    Muzikale smaak toevoegen door het bewegen van de blokjes in de hoeken. Hierdoor vervormen de sounds met echte DJ effecten.

Mogelijkheden

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Wij kunnen de Mash Machine helemaal volgens de huisstijl van uw bedrijf maken. Uw bedrijfslogo op het muziekmeubel? Het kan! Wilt u in plaats van blokjes uw eigen voorwerpen gebruiken? Dat kan ook! Wij vinden het belangrijk dat het meubel opvalt en precies bij uw evenement past. Daarom gaan wij graag met u in gesprek voor het bespreken van de diverse branding mogelijkheden.

Events in 2018 met de Mash Machine

Ook de Mash Machine op uw evenement?

Denkt u ook dat de Mash Machine dé perfecte aanvulling is voor uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!