Frontpage-2

SILENT DISCO MOGELIJKHEDEN

Bent u al bekend met silent disco? Het is een concept waarbij feestende mensen met een draadloze koptelefoon mee kunnen luisteren met de DJ. Met de Mash Machine kunt u DJ spelen, terwijl andere mensen een koptelefoon dragen en mee kunnen genieten van uw DJ skills.

 

Succes gegarandeerd!

Een silent disco staat garant voor veel plezier. Normaal bent u zelf in het café of discotheek afhankelijk van de muziek die een DJ draait, maar dankzij de Mash Machine heeft u zelf invloed op hoe de muziek klinkt. Hoe leuk is dat?!

 

Voor elk evenement of beurs

De Mash Machine als silent disco is dé uitkomst als u graag wilt dat gasten of bezoekers veel plezier beleven, maar u niet wilt dat er harde muziek wordt gedraaid. Doordat de bezoekers koptelefoons dragen beleven ze veel plezier terwijl de overige gasten geen last hebben van het geluid. Dit is ook ideaal wanneer er al reeds muziek wordt gedraaid op een evenement, maar u graag wilt dat mensen toch optimaal kunnen genieten van muziek die ze creëren met de Mash Machine. Als u de Mash Machine wilt inzetten als eye-catcher of people attractor op een beurs is de combinatie met Silent Disco headphones ook een uitkomst omdat het bezoekers aantrekt en toch ook een goed gesprek kan voeren met potentiële klanten zonder de muziek te horen van de Mash Machine. 

 

Meer weten over silent disco mogelijkheden?

Heeft u ook interesse in de Mash Machine als silent disco? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!