Frontpage-2

RETAIL INSTORE PROMOTIE

Heeft u een eigen winkel en wilt u producten extra onder de aandacht brengen? Of wilt u de opening van uw winkel op een feestelijke manier vieren? Dan biedt de Mash Machine de uitkomst. Klanten van uw winkel kunnen zelf DJ spelen en beleven een leuke tijd. Dit heeft een aantoonbare positieve invloed op de belevenis van uw winkelbezoekers. Kortom: de Mash Machine is dé ideale manier om uw retail instore promotie kracht bij te zetten.

 

De aantrekkingskracht van de Mash Machine

Doordat er muziek uit de Mash Machine komt valt dit op. Mensen vragen zich af wat er gebeurt en zijn nieuwsgierig. Dankzij de Mash Machine houdt u bezoekers langer in de winkel en kunt u gemakkelijker een gesprekje met ze aanknopen. Ideaal dus om een product onder de aandacht te brengen tijdens een evenement in uw winkel of een opening.

Om de Mash Machine optimaal te gebruiken is het mogelijk deze helemaal te personaliseren met branding. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw logo op de Mash Machine te zetten. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden om de Mash Machine helemaal te branden naar uw wensen. Kijk hier voor alle opties!

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Mash Machine als eyecatcher voor retail instore promotie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!