Frontpage-2

MERKACTIVATIES

Onder merkactivaties wordt elke ervaring verstaan die uw merk in rechtstreeks contact brengt met de consument. De Mash Machine is een mooi voorbeeld van een succesvol middel op het gebied van merkactivatie, aangezien ons muziekmeubel u op een laagdrempelige manier in contact brengt met een gast of bezoeker. Zo kunt u op een eenvoudige manier een gesprek aanknopen.

Meer bereiken dankzij de Mash Machine

Uit de praktijk blijkt dat er dankzij de Mash Machine meer sociaal contact wordt gelegd. Eén van onze HOSTS zal aanwezig zijn bij de Mash Machine en zorgt ervoor dat er altijd mensen bij het meubel staan zodat u uw merk meer onder de aandacht kan brengen. Doordat uw bedrijfslogo op de Mash Machine geplaatst kan worden kan het meubel voor meer naamsbekendheid zorgen. Het valt op, mensen zien uw bedrijfsnaam en zullen dit ook na het evenement blijven herinneren. Naast uw logo zijn er nog meer mogelijkheden om de Mash Machine helemaal te branden naar uw wensen. Kijk hier voor alle opties! Een eerste indruk maakt u maar één keer. Met de Mash Machine zorgt u ervoor dat deze goed is en dat mensen u onthouden!

.

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Mash Machine als eyecatcher voor merkactivatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!