Frontpage-2

FESTIVALS

Put your hands up in the air! De Mash Machine is een interactief muziekmeubel en is een echte eyecatcher op elk evenement. Ook bij vele festivals is de Mash Machine al een groot succes gebleken! In plaats van te luisteren naar de festival muziek kunnen bezoekers zelf op een laagdrempelige manier actief muziek maken en luisteren. Succes gegarandeerd! Dit zullen uw festivalbezoekers zich nog lang herinneren…

 

Muziekstijlen

U kunt met de Mash Machine muziek maken in diverse stijlen. Het maken van muziek kan met blokjes en muzieksamples. Er zijn vier categorieën: drums, bass, melodie en zang. In elke hoek van de interface zitten effecten waardoor de totale beleving nog unieker wordt. Met tien verschillende samples per categorie kunnen festivalgangers zelf kiezen welke sounds met elkaar gemixt worden.

Om de Mash Machine optimaal te gebruiken is het mogelijk deze helemaal te personaliseren met branding. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw logo op de Mash Machine te zetten. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden om de Mash Machine helemaal te branden naar uw wensen. Kijk hier voor alle opties!                

 

                 

Interesse gewekt?

Heeft u ook interesse in de Mash Machine als eyecatcher voor uw festival? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!