Frontpage-2

MASH MACHINE

Ben je stiekem ook jaloers op DJ Tiësto en Martin Garrix? Word dan nu zelf DJ! De Mash Machine is een interactief muziekmeubel die het mogelijk maakt om op eenvoudige wijze muziek te maken. Dit wordt gedaan met blokjes van muzieksamples.
Er zijn vier categorieën: Drums, bass, melodie en zang. In elke hoek van de interface zitten speciale effecten waardoor de beleving nog intenser wordt.
Met tien verschillende samples per categorie kunnen gasten zelf kiezen welke sounds met elkaar gemixt worden.
Zo kunnen jouw gasten zelf muziek maken en kunnen we garanderen dat onze Mash Machine voor het WOW-effect gaat zorgen op uw evenement!

 

Mash Machine als entertainment op een event

De Mash Machine wordt altijd begeleid door een enthousiaste HOST die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hij heeft veel ervaring met de Mash Machine en het werken op evenementen en maakt van elk evenement een succes!

De Mash Machine zorgt ervoor dat iedereen op een laagdrempelige manier zelf muziek kan maken. Dit kan op allerlei verschillende evenementen. Van een bedrijfsfeest tot een bruiloft en van een sweet 16 tot een beurs. De Mash Machine is fun en brengt de sociale interactie op gang wanneer mensen samen iets creëren. De muziekstijlen zijn makkelijk te variëren en iedereen kan met de Mash Machine overweg. Een unieke toevoeging aan uw evenement die niet snel vergeten wordt!

Waarom de Mash Machine?

  • Met de Mash Machine kan iedereen DJ zijn
  • Betrek uw bezoeker of gast op een UNIEKE manier
  • Verschillende muziekstijlen mogelijk
  • Enthousiaste en professionele HOST van Interactive Concept
  • BRANDING op maat.

Waarom de Mash Machine inzetten?

  • Nummer 1 DJ ter wereld zei de Mash Machine is SICKKK
  • De bandleden van Kings Of Leon vonden het briljant.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!