Beauty Mirror met gouden backwall en lichtletters

MAGNEETFOTO’S

Foto’s maken tijdens een feest of evenement kennen we inmiddels wel. We staan wellicht zelfs vreemd te kijken als er geen fotograaf, videograaf of photo-booth aanwezig is. Juist daarom is het tijd om die plaatjes eens op een andere manier aan te bieden aan uw gasten of bezoekers. Bijvoorbeeld in de vorm van een magneetfoto! Op die manier kunnen zij een blijvende herinnering meenemen die ze eenvoudig op de koelkast hangen als dagelijks aandenken. Dit is eenvoudig te regelen door de inzet van onze hostess die op locatie foto’s maakt en deze direct print op een magneet.  Een andere manier om uw evenement in beeld te brengen, op een aandenken waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Hoe werken magneetfoto’s precies?

Hoe deze fotomagneten gemaakt worden? Dat is eenvoudiger dan het klinkt. Onze host of hostess loopt door het publiek met een professionele spiegelreflexcamera. Hiermee maakt hij of zij een foto van uw gasten. Deze foto’s worden direct geprint op een magneetsticker met onze unieke magneet printers. De geprinte magneetfoto geeft onze host of hostess direct mee aan uw gasten! Het is niet alleen een foto op magneet, maar ook branding van het event. Uw bedrijfsnaam of merk kan namelijk op de magneet geprint worden. Het is de perfecte tool voor fotomarketing en een unieke giveaway die niet ergens in een laatje verdwijnt. Een blijvende herinnering voor thuis, bijvoorbeeld op de koelkast.

magneetfoto's HostesseMagneet foto's Hostess

Branding met bedrijfsnaam op een magneetfoto, de blijvende herinnering voor thuis op de koelkast

Wilt u toch ook die photo-booth gebruiken? Bij Interactive Concept is het mogelijk de unieke magneet fotoprinters te koppelen aan onze bestaande photobooth concepten. Zo kunnen wij de gemaakte foto’s bij de Magic Mirror of de Beauty Mirror, direct printen op magneet. Magneetfoto’s is hiervan dus de mobiele versie middels een hostess die rondloopt op het evenenment of ze kan ook rondlopen op een beursstand of beursvloer. Daarbij kan dit concept ook heel goed worden ingezet als merk activatie tool om zo marketinguiting te realiseren.

 • Wilt u een unieke foto als giveaway op uw event?
 • Zoekt u een manier om uw merk of bedrijf onder de aandacht bij de juiste doelgroep te brengen?
 • Wilt u opvallen tijdens uw beursdeelname of wilt u juist middels een origineel idee aandacht trekken bij uw doelgroep?
 • Realiseer voor uw bruiloftsgasten een blijvende herinnering?

Is het antwoord “JA” op bovenstaande vragen? Reserveer dan dit concept bij ons. Wij kunnen twintig mobiele printer sets leveren waarmee een enthousiaste, vrolijke en representatieve host gegarandeerd voor lachende gezichten gaat zorgen.

Magneetfoto’s kunnen worden ingezet voor

U kunt ons concept magneetfoto’s inzetten voor de meest uiteenlopende evenementen. Denk aan:

 • Marketingacties
 • Sponsoren van festivals
 • Event marketing
 • Personeelsfeesten
 • Openingen van bedrijfspand en winkels      
 • Relatie events
 • Bruiloften en jubilea
 • Beurzen en kick off events
 • Familiedagen
 • Citymarketing

Magneetfoto’s boeken?

Wilt u ook een hostess die magneetfoto’s maakt op uw beursstand, event of feest? Dan kunt u hem eenvoudig reserveren per mail, namelijk via info@interactiveconcept.nl. Stelt u graag eerst nog enkele vragen? Bel dan met 024-8454921, onze medewerkers staan u graag te woord met passend advies en antwoord op uw vragen. Zo hebben de gasten of bezoekers van uw volgende feest of evenement straks een blijvende herinnering voor op de koelkast!

Magneetfoto's koelkast Magneet foto Heineken

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!