Header 1 - Upstore

MAGNEET PHOTO

Foto’s maken tijdens een feest of evenement kennen we inmiddels wel. We staan wellicht zelfs vreemd te kijken als er geen fotograaf, videograaf of photobooth aanwezig is. Juist daarom is het tijd om die plaatjes eens op een andere manier aan te bieden aan uw gasten of bezoekers. Bijvoorbeeld in de vorm van een magneet! Op die manier kunnen zij een blijvende herinnering meenemen die ze eenvoudig op de koelkast hangen als dagelijks aandenken. Dit is eenvoudig te regelen door de inzet van onze Magneet Photo 4 Events. Een andere manier om uw evenement in beeld te brengen, op een aandenken waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Hoe werkt het precies?

Hoe deze fotomagneten gemaakt worden? Dat is eenvoudiger dan het klinkt. Onze host of hostess loopt door het publiek met een professionele spiegelreflexcamera. Hiermee maakt hij of zij een foto van uw gasten. Deze foto’s worden direct geprint op een magneetsticker met onze unieke magneet printers. De geprinte magneetfoto geeft onze host of hostess direct mee aan uw gasten! Het is niet alleen een foto op magneet, maar ook branding van het event. Uw bedrijfsnaam of merk kan namelijk op de magneet geprint worden. Het is de perfecte tool voor fotomarketing en een unieke giveaway die niet ergens in een laatje verdwijnt. Een blijvende herinnering voor thuis, bijvoorbeeld op de koelkast.

 

Branding op magneet, de blijvende herinnering

Wilt u toch ook die photobooth gebruiken? Bij Interactive Concept is het mogelijk de unieke magneet fotoprinters te koppelen aan onze bestaande photobooth concepten. Zo kunnen wij de gemaakte foto’s bij de Magic Mirror of de Beauty Mirror, direct printen op magneet. Magneet Photo 4 Events is hiervan dus de mobiele versie waarbij een host of hostess op evenementen, beurzen of voor een merkactivatie heel makkelijk marketinguiting kan realiseren. Wilt u een unieke foto giveaway op uw event? Zoekt u een manier om uw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen? Of wilt u uw bruiloftsgasten een blijvende herinnering meegeven? Reserveer dan dit concept bij ons. Wij kunnen twintig mobiele printersets leveren waarmee een enthousiaste, vrolijke en representatieve host gegarandeerd voor lachende gezichten gaat zorgen.

Nog even op een rij

U kunt de Magneet photo 4 events dus inzetten voor de meest uiteenlopende feesten of evenementen. Denk aan:

  • Marketingacties
  • Sponsoren van festivals
  • Event marketing
  • Personeelsfeesten
  • Openingen van bedrijfspand en winkels      
  • Relatie events
  • Bruiloften en jubilea
  • Beurzen en kick off events
  • Familiedagen
  • Citymarketing

De Magneet Photo 4 Events boeken?

Wilt u de Magneet Photo 4 Events graag op uw event of feest? Dan kunt u hem eenvoudig reserveren per mail, namelijk via info@interactiveconcept.nl. Stelt u graag eerst nog enkele vragen? Bel dan met 024-8454921, onze medewerkers staan u graag te woord met passend advies en antwoord op uw vragen. Zo hebben de gasten of bezoekers van uw volgende feest of evenement straks een blijvende herinnering voor op de koelkast!

 

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Jesper!