Holofan Hypervsn

HYPERVSN

HYPERVSN

De HYPERVSN is hét nieuwste concept van Interactive Concept dat op een unieke wijze 3D content presenteert in hologram-vorm. Het systeem combineert de nieuwste revolutionaire 3D/hologram software met een uniek apparaat dat full-HD content presenteert. Het is een eyecatcher die uw publiek op een niet eerder vertoonde manier met uw merk of product in contact brengt.

Hypervsn Nederland

Hoe werkt het precies?

  • Adembenemend 3D holografisch display, gegenereerd door een led-strip op elk van de 4 wieken. 
  • Produceert animaties in hologram-vorm zoals nooit eerder vertoond dat elk publiek doet verbazen.
  • Wanneer u de HYPERVSN inzet ontwerpt onze grafisch designer in overleg met u een unieke animatie. Met onze 3D Studio is het mogelijk holografische animaties te creëren met uw logo en tekst en deze middels de HYPERVSN te presenteren. 
  • Ook voor perfect maatwerk staan wij voor u klaar. Voor uitgebreide animaties gaan wij graag met u in gesprek om de projectie volledig te personaliseren en af te stemmen op uw specifieke wensen. 

      

 

Waarom de HYPERVSN

Spectaculaire eyecatcher
Met de HYPERVSN op uw beursstand kan niemand meer om uw merk of product heen. Alle monden vallen open van verbazing als de Full-HD holografische projectie getoond wordt op uw beursstand of evenement.

Unieke manier van presenteren
Door middel van de revolutionaire holografische animatie technologie kan u elk merk of product op een unieke manier onder de aandacht brengen. Uw logo, slogan of product kan in elke animatie vorm worden geprojecteerd in 3D!

Verhogen van naamsbekendheid en sales
Vele grote opdrachtgevers gingen u voor en zagen een sterke toename in sales na een activatie met de HYPERVSN. Bent u de volgende?

WAAROM Interactive Concept als partner

  • Persoonlijk contact
  • Uitgebreide ervaring in de evenementen industrie
  • All-inclusive aanpak; meedenken van begin tot eind
  • Professioneel grafisch design team
  • Ook toeleverancier van andere innovatieve entertainment concepten combinaties zijn mogelijk. Bekijk hier onze andere concepten.

Interesse gewekt?

Heeft u ook in interesse in de HYPERVSN als eyecatcher op uw evenement?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Wilt u onze HYPERVSN in actie zien voor verschillende merken:


 

 

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Jesper!