LEIA DISPLAY SYSTEM featured image

HOLOGRAFISCHE ZIJDELINGSE PROJECTIE

Met de verticale holografische projectie kunnen gasten geheel in stijl worden ontvangen. De gasten lopen letterlijk door de beleving van de avond heen, wat zorgt voor een spannende ‘High- Tech’ ontvangst. Op deze nevel kunnen wij iedere denkbare content verticaal projecteren. De content kunnen tweedimensionale of driedimensionale beelden/animaties zijn. Het concept kan op de grond staan, behoeft verder geen constructie en is implementeerbaar op elke locatie.

Toepassing

Met deze verticale zuil wordt het mogelijk om holografische projecties en unieke content te presenteren. Met dit concept kunnen wij op ieder evenement voor belevingen zorgen waarbij ingespeeld wordt op de volgende zintuiglijke ervaringen; geluid, licht, beeld, en gevoel.

Het scherm bestaat uit 99% lucht en 1% water. Onze unit verbruikt maar 6 liter per dag en hierdoor zal de luchtvochtigheid in de ruimte ook niet worden aangetast. Met de Holografische Zijdelingse Projectie kan een beeldscherm gemaakt worden waar bezoekers doorheen kunnen lopen. De zuil is even groot als een deur en neemt maar 1m2 in beslag. De afstand tussen de projector en het scherm moet minstens 2 meter zijn voor optimaal beeld. Het beeld is al spectaculair bij daglicht, maar hoe donkerder de ruimte is hoe beter de resultaten zijn.

Naast de presentatie kan het verticale scherm ook interactief gemaakt worden. Er zijn verschillende mogelijkheden met de interactie. Zo zouden wij diverse applicaties kunnen leveren. Om het interactief te maken zullen wij gebruik maken van Kinect. Virtueel aanraken van het verticale projectiescherm kunnen wij mogelijk maken door dit extra technische hoogstandje toe te passen.

Hiermee kunt u bijvoorbeeld de gepresenteerde content verplaatsen met uw handen, de projectie laten reageren op aanraking van uw vingertoppen en een hologram presenteren dat vooraf is opgenomen en begint te praten als er iemand voorstaat.

De holografische zijdelingse projectie is zeer geschikt voor:

 

  • ontvangstmoment op grote evenementen
  • innovatieve manier van productpresentaties
  • stopkracht en ‘wauw’ moment op een beurs of congres
  • bijzondere evenementen, unieke manier van presenteren
  • winkel openingen of presentaties
  • musea
  • diverse spellen voor kinderen middels applicaties
  • visueel weergeven van unieke content

 

 

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!