MIRROR X

De Mirror X is de allernieuwste magische fotospiegel met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement! Met de Mirror X kan men op ieder evenement unieke, gepersonaliseerde foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit. Voor en tijdens het maken van de foto’s kunnen mensen hun beste pose oefenen voor de spiegel. Tussen het maken van de foto’s worden er verschillende vrolijke animaties getoond die voor nog meer plezier zorgen!
Na afloop van de fotosessie kunnen er nog filters overheen worden geplaatst en emoji’s of tekst toegevoegd worden voor een nog uniekere foto.
Natuurlijk wordt de foto gelijk geprint zo vaak als de gasten willen, kan deze gelijk op Social media worden geplaatst en wordt de volledige fotocollectie van een evenement ook achteraf nog digitaal nagestuurd naar de opdrachtgever.

Mirror X op bedrijfsfeesten

Naast deze innovatieve functies, die we deels ook kennen van onze magische fotospiegels de Beauty Mirror & Magic Mirror, heeft de revolutionaire Mirror X een paar unieke toevoegingen. De Mirror X is voorzien van de meest geavanceerde software en premium behuizing van de hoogste kwaliteit glas en aluminium. De spiegel is voorzien van de nieuwste DSLR Canon camera en is voorzien van een dubbele flits voor optimale belichting Wat deze revolutionaire spiegel echt onderscheidt van zijn concurrenten is de ‘Augmented reality’ technologie. Zie laatste filmpje op deze pagina.

Waarom de Mirror X?

 • De Mirror X is een EYECATCHER en laat mensen glimlachen en stralen
 • Adembenemd design
 • ONBEPERKT aantal afdrukken in de hoogste kwaliteit
 • GRATIS foto props
 • GEPERSONALISEERD foto frame
 • Enthousiaste en professionele HOST
 • BRANDING op maat
 • Professionele spiegelreflexcamera met dubbele flitser voor optimale belichting
 • Verzamelen relevante data
 • Direct delen op Social Media of e-mail
 • Unieke Augmented Reality functies
  Backstage Selfie Mirror – Vrienden van Amstel live 2020
  Inzet mogelijkheden met AR functie:Klik hier voor deze case

Mirror X op bruiloft feesten

Augmented reality op de Mirror X:

Deze unieke ‘Augmented reality’ functie is niet voor elk evenement weggelegd. Wil jij echt uitpakken op een groot, meerdaags evenement waarbij een nooit eerder vertoond stuk entertainment geboden wordt aan de bezoekers? Dan is de AR-technologie van de Mirror X precies wat je zoekt!

Met de nieuwste ‘Augmented reality’ feature van de Mirror X is het mogelijk om met je favoriete helden op de foto te gaan, zonder dat deze helden ook daadwerkelijk aanwezig zijn.
Of het nou je favoriete popster, voetballer of acteur betreft, met de Mirror X kan iedereen met zijn/haar idool op de foto gaan!

Augmented reality op de Mirror X:

Hoe gaat dit in zijn werk?

In de voorbereiding van het evenement zullen we uitvoerig met u in gesprek gaan om de wensen en mogelijkheden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Wat is het doel van het evenement en welke beleving willen we bezoekers bieden? Aan de hand daarvan gaan we kijken welke personen we willen gaan inladen in de software van de spiegel. Met onze professionele partners kunnen we zowel in de studio als op locatie opnames maken voor een green screen. We laten de ‘helden’ verschillende poses en loopjes doen, waarna alle beelden zorgvuldig worden geselecteerd en geoptimaliseerd.

Het eindresultaat is een startscherm waarbij alle ingeladen helden middels bewegende beelden de bezoeker proberen te overtuigen met hen op de foto te gaan. De bezoeker gaat voor de spiegel staan en kiest een van de helden, waarna deze het beeld inloopt en de pose toont die voorafgaand aan het evenement is opgenomen. Zo sta je naast een van je helden op de foto, hoe gaaf is dat! Wanneer de foto wordt goedgekeurd wordt deze gelijk geprint en kan hij ook worden gedeeld via email of social media.

Interesse gewekt?

Heb je ook interesse in de Mirror X of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

HYPERVSN

De Hypervsn-holofan is hét nieuwste concept van Interactive Concept dat op een unieke wijze 3D content presenteert in hologram-vorm. Het systeem combineert de nieuwste revolutionaire 3D/hologram software met een uniek apparaat dat full-HD content presenteert. Het is een eye-catcher die uw publiek op een niet eerder vertoonde manier met uw merk of product in contact brengt. Bent u opzoek naar een origineel idee om aandacht te trekken en wilt u opvallen tijdens uw beursdeelname, bekijk hier dan de mogelijkheden van onze Hypervsn-Holofan. 

Hypervsn-holofan

Zo werkt de Hypervsn-Holofan

 • Adembenemend 3D holografisch display, gegenereerd door een led-strip op elk van de 4 wieken. 
 • Produceert animaties in hologram-vorm zoals nooit eerder vertoond dat elk publiek doet verbazen.
 • Wanneer u de Hypervsn-Holofan inzet ontwerpt onze grafisch designer in overleg met u een unieke animatie.
  Met onze 3D Studio is het mogelijk holografische animaties te creëren met uw logo en tekst en deze middels de Hypervsn te presenteren. 
 • Ook voor perfect maatwerk staan wij voor u klaar. Voor uitgebreide animaties gaan wij graag met u in gesprek om de projectie volledig te personaliseren en af te stemmen op uw specifieke wensen. 

Hypervsn-holofan      Hypervsn-holofan

 

Waarom de Hypervsn-Holofan

Spectaculaire eyecatcher
Met de Hypervsn-holofan zult enorm veel aandacht trekken op beursstand en kan niemand meer om uw merk of product heen. Alle monden vallen open van verbazing als de Full-HD holografische projectie getoond wordt op uw beursstand of evenement. Wilt u opvallen tijdens uw beursdeelname kunt u onze holofan als spectaculaire eye-catcher nu inzetten. 
Wij denken graag met u mee over de juiste content die wij op onze Hypervsn-holofan voor u kunnen presenteren. 

Unieke manier van presenteren
Door middel van de revolutionaire holografische animatie technologie kan u elk merk of product op een unieke manier onder de aandacht brengen.
Uw logo, slogan of product kan in elke animatie vorm worden geprojecteerd in 3D!

Verhogen van naamsbekendheid en sales
Vele grote opdrachtgevers gingen u voor en zagen een sterke toename in sales na een activatie met de Hypervsn. Bent u de volgende?

Waarom Interactive Concept als partner:

 • Persoonlijk contact
 • Uitgebreide ervaring in de evenementen industrie
 • All-inclusive aanpak; meedenken van begin tot eind
 • Professioneel grafisch design team
 • Ook toeleverancier van andere innovatieve entertainment concepten combinaties zijn mogelijk. Bekijk hier onze andere concepten.

Interesse gewekt?

Heeft u ook in interesse in de Hypervsn als eye-catcher op uw evenement?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Wilt u onze Hypervsn in actie zien voor verschillende merken:

MAGNEETFOTO’S

Foto’s maken tijdens een feest of evenement kennen we inmiddels wel. We staan wellicht zelfs vreemd te kijken als er geen fotograaf, videograaf of photo-booth aanwezig is. Juist daarom is het tijd om die plaatjes eens op een andere manier aan te bieden aan uw gasten of bezoekers. Bijvoorbeeld in de vorm van een magneetfoto! Op die manier kunnen zij een blijvende herinnering meenemen die ze eenvoudig op de koelkast hangen als dagelijks aandenken. Dit is eenvoudig te regelen door de inzet van onze hostess die op locatie foto’s maakt en deze direct print op een magneet.  Een andere manier om uw evenement in beeld te brengen, op een aandenken waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Hoe werken magneetfoto’s precies?

Hoe deze fotomagneten gemaakt worden? Dat is eenvoudiger dan het klinkt. Onze host of hostess loopt door het publiek met een professionele spiegelreflexcamera. Hiermee maakt hij of zij een foto van uw gasten. Deze foto’s worden direct geprint op een magneetsticker met onze unieke magneet printers. De geprinte magneetfoto geeft onze host of hostess direct mee aan uw gasten! Het is niet alleen een foto op magneet, maar ook branding van het event. Uw bedrijfsnaam of merk kan namelijk op de magneet geprint worden. Het is de perfecte tool voor fotomarketing en een unieke giveaway die niet ergens in een laatje verdwijnt. Een blijvende herinnering voor thuis, bijvoorbeeld op de koelkast.

magneetfoto's HostesseMagneet foto's Hostess

Branding met bedrijfsnaam op een magneetfoto, de blijvende herinnering voor thuis op de koelkast

Wilt u toch ook die photo-booth gebruiken? Bij Interactive Concept is het mogelijk de unieke magneet fotoprinters te koppelen aan onze bestaande photobooth concepten. Zo kunnen wij de gemaakte foto’s bij de Magic Mirror of de Beauty Mirror, direct printen op magneet. Magneetfoto’s is hiervan dus de mobiele versie middels een hostess die rondloopt op het evenenment of ze kan ook rondlopen op een beursstand of beursvloer. Daarbij kan dit concept ook heel goed worden ingezet als merk activatie tool om zo marketinguiting te realiseren.

 • Wilt u een unieke foto als giveaway op uw event?
 • Zoekt u een manier om uw merk of bedrijf onder de aandacht bij de juiste doelgroep te brengen?
 • Wilt u opvallen tijdens uw beursdeelname of wilt u juist middels een origineel idee aandacht trekken bij uw doelgroep?
 • Realiseer voor uw bruiloftsgasten een blijvende herinnering?

Is het antwoord “JA” op bovenstaande vragen? Reserveer dan dit concept bij ons. Wij kunnen twintig mobiele printer sets leveren waarmee een enthousiaste, vrolijke en representatieve host gegarandeerd voor lachende gezichten gaat zorgen.

Magneetfoto’s kunnen worden ingezet voor

U kunt ons concept magneetfoto’s inzetten voor de meest uiteenlopende evenementen. Denk aan:

 • Marketingacties
 • Sponsoren van festivals
 • Event marketing
 • Personeelsfeesten
 • Openingen van bedrijfspand en winkels      
 • Relatie events
 • Bruiloften en jubilea
 • Beurzen en kick off events
 • Familiedagen
 • Citymarketing

Magneetfoto’s boeken?

Wilt u ook een hostess die magneetfoto’s maakt op uw beursstand, event of feest? Dan kunt u hem eenvoudig reserveren per mail, namelijk via info@interactiveconcept.nl. Stelt u graag eerst nog enkele vragen? Bel dan met 024-8454921, onze medewerkers staan u graag te woord met passend advies en antwoord op uw vragen. Zo hebben de gasten of bezoekers van uw volgende feest of evenement straks een blijvende herinnering voor op de koelkast!

Magneetfoto's koelkast Magneet foto Heineken

MASH MACHINE

Ben je stiekem ook jaloers op DJ Tiësto en Martin Garrix? Word dan nu zelf DJ! De Mash Machine is een interactief muziekmeubel die het mogelijk maakt om op eenvoudige wijze muziek te maken. Dit wordt gedaan met blokjes van muzieksamples.
Er zijn vier categorieën: Drums, bass, melodie en zang. In elke hoek van de interface zitten speciale effecten waardoor de beleving nog intenser wordt.
Met tien verschillende samples per categorie kunnen gasten zelf kiezen welke sounds met elkaar gemixt worden.
Zo kunnen jouw gasten zelf muziek maken en kunnen we garanderen dat onze Mash Machine voor het WOW-effect gaat zorgen op uw evenement!

 

Mash Machine als entertainment op een event

De Mash Machine wordt altijd begeleid door een enthousiaste HOST die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hij heeft veel ervaring met de Mash Machine en het werken op evenementen en maakt van elk evenement een succes!

De Mash Machine zorgt ervoor dat iedereen op een laagdrempelige manier zelf muziek kan maken. Dit kan op allerlei verschillende evenementen. Van een bedrijfsfeest tot een bruiloft en van een sweet 16 tot een beurs. De Mash Machine is fun en brengt de sociale interactie op gang wanneer mensen samen iets creëren. De muziekstijlen zijn makkelijk te variëren en iedereen kan met de Mash Machine overweg. Een unieke toevoeging aan uw evenement die niet snel vergeten wordt!

Waarom de Mash Machine?

 • Met de Mash Machine kan iedereen DJ zijn
 • Betrek uw bezoeker of gast op een UNIEKE manier
 • Verschillende muziekstijlen mogelijk
 • Enthousiaste en professionele HOST van Interactive Concept
 • BRANDING op maat.

Waarom de Mash Machine inzetten?

 • Nummer 1 DJ ter wereld zei de Mash Machine is SICKKK
 • De bandleden van Kings Of Leon vonden het briljant.

Photobooth huren

De herinneringen aan een evenement blijvend maken? Dan zit u bij ons goed! Wij hebben diverse fotoconcepten waarmee u uw evenement of feest onvergetelijk maakt. Uw gasten kunnen de foto die ze maken mee naar huis nemen zodat ze een tastbare herinnering hebben aan de dag of avond. Wij hebben een breed assortiment aan photobooths. Bekijk de opties en kies uw favoriet.

Photobooth: Mirror X

De Mirror X is de allernieuwste magische fotospiegel met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement! Met de Mirror X kan men op ieder evenement unieke, gepersonaliseerde foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit. Voor en tijdens het maken van de foto’s kunnen mensen hun beste pose oefenen voor de spiegel. Tussen het maken van de foto’s worden er verschillende vrolijke animaties getoond die voor nog meer plezier zorgen!

Ontdek de Mirror X >

Mirror X - Selfie Mirror        Mirror X - selfie Mirror

Bekijk hier meer foto’s van de Mirror X>

Photobooth: Magic Mirror

Een groot succes op vele evenementen, dat is de Magic Mirror. De naam van de spiegel spreekt voor zich. Deze photobooth is een ‘magische’ spiegel waar u eenvoudig leuke en originele foto’s mee kunt maken. Met het grote LCD-scherm in de spiegel kunnen uw gasten gelijk zien of de foto gelukt is. Om een eenheid te creëren voor uw evenement zijn er diverse branding mogelijkheden. Daarnaast passen wij het fotoframe helemaal naar uw persoonlijke wensen aan.

Ontdek de Magic Mirror >

      Magic Mirror voor Yves Saint Laurent                Magic mirror photobooth

Bekijk hier meer foto’s van de Magic Mirror>

Photobooth: Beauty Mirror

Een van onze nieuwste concepten is de Beauty Mirror. De Beauty Mirror is evenals de Magic Mirror een fotospiegel waar u foto’s mee kunt maken. Grafische animaties begeleiden de gasten interactief door het proces van het maken van de foto. Deze animaties zijn aan te passen aan een grote verscheidenheid aan thema`s, dus er is voor ieder wat wils!

Ontdek de Beauty Mirror >

   

Bekijk hier meer foto’s van de Beauty Mirror>

Photobooth: de vintage fotopaal

De Vintage fotopaal ziet er klassiek uit en past perfect in elke ruimte. Met deze photobooth maakt u zonder moeite de meest originele foto’s! Daarbij worden er altijd hippe props meegeleverd, zodat de foto’s nóg creatiever, gekker en origineler worden. Een ware publiekstrekker voor elk evenement! Het Vintage fotohokje doet denken aan de pasfoto hokjes die tot voor kort overal te vinden waren. Gasten kunnen het gordijntje achter zich dicht doen en daarna zo gek mogelijk op de foto, niemand die het ziet! Totdat de foto geprint wordt natuurlijk… Op de fotostrips staan 3 foto’s, wat het mogelijk maakt om verschillende poses aan te nemen!

Ontdek de Vintage fotopaal >

  Vintage fotopaal met lichtletters

Bekijk hier meer foto’s van de Vintage fotopaal >

Photobooth: het vintage fotohokje

Het vintage fotohokje doet denken aan de pasfoto hokjes die tot voor kort overal te vinden waren. Gasten kunnen het gordijntje achter zich dicht doen en daarna zo gek mogelijk op de foto, niemand die het ziet! Totdat de foto geprint wordt natuurlijk… Op de fotostrips staan 3 foto`s, wat het mogelijk maakt om verschillende poses aan te nemen!

Ontdek het vintage fotohokje >

Vintage fotohokje bedrijfsfeest

Bekijk hier meer foto’s van het Vintage fotohokje>

Onze professionele host regelt alles voor u!

Wilt u graag een photobooth voor uw evenement? Geen zorgen! Wij bieden een complete verzorging voor én tijdens het evenement. Onze professionele host regelt alles voor u! Naast de professionele host kunt u dit van ons verwachten:

– Complete verzorging voor en tijdens het event
– De beste foto’s dankzij kwalitatief apparatuur
– Gratis ontwerp in uw eigen huisstijl
– Onbeperkt aantal foto’s
– Gratis fotoprops: gegarandeerd meer fun!

Photobooth huren

Wilt u een photobooth huren? Neem een kijkje tussen onze concepten en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen over de photobooth of bent u benieuwd naar de kosten? U kunt altijd contact met ons opnemen en wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Wilt u graag de photobooth huren voor uw evenement? Neem dan ook contact met ons op en wij regelen alles voor u! 

Offerte aanvragen >

NIEUWE INNOVATIEVE CONCEPTEN

We houden de markt nauwlettend in de gaten en spelen altijd in op de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe concepten die ervoor kunnen zorgen dat uw evenement een groot succes wordt. Momenteel zijn we weer bezig met een hoop leuke nieuwe concepten, dus houdt onze website en social media goed in de gaten en blijf zo op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen!

DATA VERZAMELEN

Wij snappen dat u uw gasten graag foto`s wil laten maken, maar ze misschien ook op een later moment nog wilt kunnen bereiken. Bij de foto concepten van Interactive Concept is het mogelijk om de software zo in te stellen dat gasten hun contactgegevens achter kunnen laten. Een naam of e-mailadres bijvoorbeeld. De data die verzameld wordt door ons concept delen wij achteraf met u zodat u precies weet wie er is geweest bij uw evenement. Zo kunt u altijd naderhand contact opnemen met de bezoekers. Ideaal om uw bedrijf nog eens extra onder de aandacht te brengen!

 

Heeft u vragen over het delen van data?

Heeft u nog vragen over het verzamelen van data? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

GRATIS FOTOPROPS!

Dé extra voor elke photobooth zijn natuurlijk de fotoprops. Omdat wij het belangrijk vinden dat al uw gasten zich de hele avond kunnen vermaken, leveren wij altijd GRATIS een grote hoeveelheid fotoprops! Zo hoeft u de keuze om deze wel of niet te bestellen niet te maken en bent u gegarandeerd van een geweldige avond!

In overleg is het mogelijk de props aan te laten sluiten bij het thema van uw evenement, om de photobooth zo nog persoonlijker te maken! Zo nemen we voor bruiloften speciale bruiloft props mee, terwijl we voor een kerstfeest speciale kerst props meenemen. Onze hosts hebben veel ervaring en weten dus precies hoe ze de props het beste kunnen presenteren. Heeft u zelf bepaalde wensen of ideeën voor de props die worden meegeleverd bij de props? Geef dit dan aan en we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Vragen over props op het thema van uw evenement?

Heeft u nog vragen over de props voor uw evenement? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

GEPERSONALISEERDE BRANDING

Wij kunnen elk concept voorzien van volledige gepersonaliseerde branding. We zorgen ervoor dat elk concept perfect past bij uw evenement door middel van uw eigen logo en communicatie uitingen en we laten dit aansluiten bij het thema van het evenement of de huisstijl van uw bedrijf.

Er zijn verschillende branding mogelijkheden. Voor onze photobooths is het mogelijk om zowel het fotoframe als de achterkant van de fotobooth te branden. Voor meer informatie hierover klikt u hier. Voor de Mash Machine kan, naast branding aan de buitenzijde, ook gebruik worden gemaakt van het branden van de blokjes. Meer informatie hierover vindt u hier.

Kortom: er zijn heel veel mogelijkheden. Bespreek uw wensen met ons en wij vertellen u graag wat we allemaal kunnen doen om het u zoveel mogelijk naar wens te maken.

 

Vragen over gepersonaliseerde branding?

Heeft u nog vragen over onze gepersonaliseerde branding? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

ONBEPERKT GEBRUIK & FOTOPRINTS

Als uw evenement begonnen is wil u zich niet meer druk hoeven maken over randzaken. Daarom zijn onze concepten altijd ONBEPERKT te gebruiken tijdens de afgesproken tijden. Naast het onbeperkt gebruik is bij de Vintage Photobooth, het Vintage Fotohokje, de Beauty Mirror en de Magic Mirror ook het printen van foto`s onbeperkt! Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen waardoor u geen extra onvoorziene kosten maakt. Dit is de service die wij u bieden!

 

Vragen over onbeperkt gebruik & fotoprints?

Heeft u nog vragen over onbeperkt gebruik & fotoprints? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.