Header 1 - Upstore

Photobooth huren in Utrecht

Photobooth huren in Utrecht

Als je een feest of evenement organiseert dan wil je natuurlijk dat dit tiptop is geregeld en dat mensen nog lang nagenieten van de dag of avond. Een manier om dit te verwezenlijken is met een photobooth. Wil je ook graag een photobooth huren voor jouw feest of evenement in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij komen bij jou op locatie in Utrecht en zorgen ervoor dat jouw gasten met een blijvende herinnering naar huis gaan…

Mogelijkheden photobooth huren in Utrecht

Say cheese! Met een photobooth op jouw event in Utrecht, weet je zeker dat jouw gasten zich vermaken. Voor het huren van een photobooth is er bij Interactive Concept veel mogelijk. Wil je een photobooth huren omdat jouw bedrijf een aantal jaar bestaat? Kies er dan voor om het hokje te voorzien van jouw bedrijfslogo. Wil je graag een photobooth huren omdat je gaat trouwen? Dan kun je ervoor kiezen dat jullie namen op de fotostrip komen. Zo geef je een persoonlijke touch aan het fotohokje.

Creatieve foto’s

Naast dat we de photobooth bij jou in Utrecht gebruiksklaar maken, zorgen we er ook voor dat we diverse attributen meenemen waar jouw gasten mee op de foto kunnen. Zo krijg je de meest creatieve foto’s. Bovendien beschikt het fotohokje over een optie om een foto meteen te delen via social media. Zo kunnen jouw gasten meteen de leukste foto’s laten zien aan hun volgers. Uiteraard worden de foto’s ook altijd gedrukt, zodat mensen de foto thuis nog kunnen ophangen.

Bekijk hier een overzicht en ontdek welke photobooth concepten wij zouden kunnen inzetten op  jullie event. 

Kosten photobooth huren in Utrecht

Wil je ook graag een photobooth huren, maar wil je eerst weten wat de kosten zijn van een photobooth huren in Utrecht? Geef dit dan door aan ons en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat, zodat je precies weet met welke kosten je rekening moet houden. Ga je akkoord met de offerte? Dan bespreken we graag alle mogelijkheden met jou op het gebied van branding, zodat het fotohokje helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!