Header 1 - Upstore

Photobooth huren in Amsterdam

Photobooth huren in Amsterdam

Wil je jouw feest of evenement in Amsterdam nog leuker maken? Kies dan voor een photobooth huren in Amsterdam. Het hebben van een photobooth is een fantastische toevoeging aan jouw evenement, succes gegarandeerd! Daarbij is het niet alleen leuk op de dag of avond zelf: de bezoekers kunnen zelf de foto’s meenemen naar huis, waardoor ze een blijvende herinnering hebben aan het event.

Mogelijkheden photobooth huren in Amsterdam

Voor het huren van een photobooth in Amsterdam zijn er diverse mogelijkheden. Bij Interactive Concept kun je terecht voor een fotohokje die je geheel naar jouw eigen wens kunt laten ontwerpen. Wil je bijvoorbeeld dat het hokje is voorzien van jouw bedrijfslogo? Geen probleem! Bovendien is het zelfs mogelijk dat je zelf beslist uit welke kaders de gasten kunnen kiezen. Daarnaast beschikt het hokje over de mogelijkheid om de foto meteen te delen via social media, zodat je gasten meteen de foto’s online kunnen laten zien. Kortom: er zijn heel veel mogelijkheden wat betreft een photobooth huren bij Interactive Concept.

Veel plezier en een blijvende herinnering

In de photobooth kunnen jouw bezoekers de leukste foto’s schieten met de meest originele accessoires, zoals brillen, hoedjes en dergelijke. Men kan alles uit de kast trekken om zo leuk mogelijk op de foto te gaan, want bij de photobooth leveren we ook de leukste attributen. Klinkt goed? We komen graag langs op locatie om de photobooth gebruiksklaar te maken op het tijdstip dat jij wenst.

Bekijk hier een overzicht en ontdek welke photobooth concepten wij zouden kunnen inzetten op  jullie event. 

Offerte voor een photobooth huren in Amsterdam

Wil je ook graag een photobooth huren in Amsterdam, maar ben je eerst benieuwd met welke kosten je rekening moet houden? Wij maken graag offerte op maat voor u op, zodat je precies weet met welke kosten je rekening moet houden. Ga je akkoord met de offerte? Dan bespreken we graag alle mogelijkheden, zodat het fotohokje helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen. Bovendien plannen we dan graag een afspraak in wanneer we bij je langs moeten komen.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!