Collage-Mash-Machine-2-1030x1030

OVER ONS

Het bedrijf in een notendop

Wij vertellen u graag over Interactive Concept: een innovatieve jonge onderneming waarbij interactie en beleving centraal staat.

Het concept waarmee het allemaal begon is de Mash Machine. Dit interactieve muziekmeubel is ontwikkeld in samenwerking met Guitar Hero en werd begin 2014 gelanceerd in de Benelux. Interactive Concept is de exclusieve distributeur van de Mash Machine in de Benelux.

In de afgelopen jaren hebben we een hoop nieuwe concepten aan ons bedrijf toegevoegd. Dit zijn onder andere onze 4 verschillende foto concepten, die vallen onder PhotoBooth 4 events: De Magic Mirror, de Beauty Mirror, het Vintage Fotohokje en de Vintage Photobooth. Daarnaast is Interactive Concept een partnerbedrijf in Nederland voor het Leia Display System en Virtual Characters.

Het Team van Interactive Concept bestaat momenteel uit alleen maar enthousiaste hosts die voor Interactive Concept de evenementen begeleiden en ervoor zorgen dat ze succesvol worden uitgevoerd.

Door onze jarenlange ervaring met de concepten kunnen we deze op een passende manier op uw evenement inzetten. Dit doen we altijd in goed overleg met u als opdrachtgever, wat al vele succesvolle evenementen heeft opgeleverd!

Gillian te Nijenhuis

GillieOprichter en directeur Interactive Concept
“Interactive Concept is de partner bij uitstek als het gaat om interactief entertainment. Beleving staat bij ons centraal en we spelen in op alle zintuigen”.

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!