Over Interactive Concept

Het bedrijf in een notendop

Wij vertellen u graag over Interactive Concept: een innovatieve jonge onderneming waarbij interactie en beleving centraal staat.
De Mash Machine is het eerste concept dat Interactive Concept begin 2014 heeft gelanceerd in de Benelux.

De Mash Machine is ontwikkeld door een internationaal team en wordt geproduceerd in Estland.
Interactive Concept is bijzonder trots, exclusieve distributeur van Mash Machine in de Benelux.

Nieuwe concepten van Interactive Concept zijn de Magic Mirror 4 Events, de Beauty Mirror 4 Events Leia Display System en Virtual Characters op de Nederlandse markt.

Onze expertise op het gebied van evenementen gecombineerd met merkactivaties zetten wij deze concepten op een passende manier voor u in.

Mash Machine Bacardi interactive Entertainment

Het gezicht achter Interactive Concept

Gillian te Nijenhuis

Gillian te Nijenhuis

Oprichter en directeur Interactive Concept

"Interactive Concept is de partner bij uitstek als het gaat om interactief entertainment. Beleving staat bij ons centraal en we spelen in op alle zintuigen".

  • Interactief

    Wij willen met Interactive Concept unieke en nieuwe interactieve concepten leveren op evenementen, beurzen, privé feesten, merkactiveringen en congressen. Hierbij staat de gast centraal.

  • Ons team

    Het team achter Interactive Concept is enthousiast, ambitieus en professioneel. Graag denken wij mee om samen met u een geslaagd evenement te realiseren. Wij denken in oplossingen en willen uw merk combineren met de interactie, de unieke belevingen van onze concepten zullen hierin kan het verschil maken!

  • Creatief en veelzijdig

    Wij geloven dat een idee pas echt succesvol is, als het perfect is uitgevoerd met de juiste elementen. Interactive Concept is een toeleverancier van creatieve middelen om impact te creëren vanuit de kracht van een merk of product. Onze concepten zijn inzetbaar op evenementen, productintroducties, relatie- en beursevenementen, merkactivaties en PR of bij creatieve live communicatie.

Wij combineren meer dan tien jaar ervaring in de eventbranche met onze expertise op het gebied van merkactivaties en branding. Hierdoor zijn wij in staat om een allround beleving voor uw klant te creëren, waarbij uw merk centraal staat.

Benieuwd naar wat onze concepten voor uw evenement kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of bel 024-8454921.