Geen een evenement is hetzelfde en daar staan wij helemaal bij stil, daarom zijn de mogelijkheden bij Interactive Concept eindeloos. Vanaf het creëren van beleving tot het creëren van een band met u consumenten staan wij helemaal voor u klaar met onze interactieve concepten. Ons doel is daarom ook om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Combinatie van interactieve concepten

Begin uw beursdag met een lekker deuntje van onze Mash Machine en laat de gasten verwelkomen door middel van u presentatie op onze innovatieve rookschermen waar u gasten door heen kunnen lopen. Ontvang uw gasten tijdens uw feestavond met een van onze Virtual Characters en geniet daarna van alle reacties van uw genodigden. Al onze concepten zijn te combineren.

Type evenementen

Interactive Concept zal unieke en nieuwe interactieve concepten leveren op evenementen, beurzenmerkactiveringen en congressen. Interactive Concept zal met verschillende concepten ervoor zorgen dat er meer interactie en betrokkenheid gecreëerd wordt bij de consument. Wij adviseren u graag!

Van eenmanszaak naar multinational

Interactive Concept werkt op elk niveau: van concept tot product en productie. Wij geloven dat een idee pas echt succesvol is, als het perfect is uitgevoerd met de juiste elementen. Interactive Concept is een toeleverancier van creatieve tools om impact te creëren vanuit de kracht van een merk. De Mash Machine is inzetbaar op een breed-scala van events.

Merkbeleving

Uw merkboodschap doorvertalen middels een originele interactieve activatie. Hierdoor staat de zichtbaarheid en beleving van uw merk centraal, op een doeltreffende en creatieve manier. Om deze reden bieden wij u altijd diverse ‘branding mogelijkheden’. Denk bijvoorbeeld aan uw logo groot afgebeeld op de Mash Machine of de blokjes vervangen voor producten van u bedrijf.

Offerte aanvragen

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Datum evenement

Concept

Eventuele wensen of opmerkingen

Beveiligingsvraag