Om deze muziekbeleving binnen de context van uw merk aan te kunnen bieden, kan de Mash Machine volledig worden gecustomized. Relevante communicatie kan worden geprint op de full-color laminaat wrap. Het design kan voor u in goed overleg verzorgd worden door Interactive Concept. De items (controllers) kunnen ook worden vervangen door producten naar keus. Dit stelt consumenten in staat om muziek te maken terwijl ze uw producten al vast hebben. De beleving wordt daarmee automatisch gelinkt aan uw bedrijf of product.
 
Het is zelfs mogelijk om muziek naar eigen voorkeur te integreren (sound branding). Dus wanneer we claimen dat de Mash Machine volledig te customizen is, geld dat voor alle aspecten!

Merkactivatie memorable beleving

Met de Mash Machine kunt u een merkbeleving creëren die uw doelgroep aanspreekt. Middels muziek en aanraking creëert de Mash Machine interactie met uw doelgroep. Deze innovatieve manier van muziek maken heeft een hoge entertainment waarde die een lach tovert op het gezicht van de gebruiker.

Aandacht pakken

Een originele manier om de aandacht te pakken en uw product of merk daarbij centraal te stellen. De beleving met de Mash Machine kan volledig ingevuld worden binnen de context van uw merk

Branding

  • Merk laten opvallen Originele merk zichtbaarheid
  • Producten Integreer uw product
  • Uniek entertainment middel Interactie binnen de context van uw merk
  • Makkelijk te kopiëren  Mobiel in te zetten – campagne matig
  • WOW Word-of-Mouth. Mash Machine daar wordt over gesproken
  • Silent disco mogelijkheden Sociale interactie, dit kan ook middels Silent disco hoofdtelefoons
  • Foto marketing Online interactie middels foto’s van de Mash Machine met uw merk tijdens het gebruik
Wanneer uw publiek onderdeel is geweest van een van onze innovatieve belevingen blijft de boodschap van uw merk of bedrijf langer hangen. Een memorabele beleving met een hoge doorvertel waarde.
 
Alles begint met de aandacht pakken van uw publiek. Door meerdere zintuigen zoals aanraking, geluid en zicht te prikkelen creëren wij nieuwsgierigheid en interesse bij uw doelgroep. Dit doen we middels fysieke belevingen waarbij interactie centraal staat. Interactive Concept gaat verder dan het aanbieden van concepten. Iedere klant heeft zijn eigen doelstellingen en wij creëren belevingen die helpen om deze doelstellingen te realiseren. Voorafgaand aan de concept ontwikkeling gaan wij dan ook graag met u in gesprek om optimaal in te kunnen spelen op uw wensen.