Ontvangstmomenten

Met Leia Display kunnen uw bezoekers/gasten letterlijk door uw logo, merk, product of presentatie heen lopen. Het is de eerste indruk dat telt! Deze innovatieve techniek kunt U, uw gasten op een unieke wijze welkom heten. Tevens is Leia Display te combineren met Virtual Characters, waarbij een virtuele gastheer of gastvrouw uw gasten te woord staat.

Presentaties

Virtuel Character

Geef een presentatie als nooit tevoren! Met Leia Display kunt u op holografische wijze beeld vertonen als nooit tevoren. Laat afbeeldingen draaien, zoom in, focus en blader door uw slides heen met de Kinetic technologie, waarmee Leia display verandert in een touch screen, without the touch. Indrukwekkend!

Evenementen

Of het nu gaat om een visuals achter een DJ, een band, een zanger(es) of welke artiest dan ook; Leia display geeft een extra dimensie aan uw evenement. Open uw evenement met een fantastische show door middel van beeldprojectie op waterdamp of toon uw video aan het publiek als nooit tevoren.

Beurzen

Trek de aandacht! Met Leia display op uw beursstand creëert u in no-time een wauw effect bij uw (potentiële) klant of relatie. Alles wat een televisie, pc, laptop of tablet kan afspelen kan Leia Display ook, maar dan in een compleet nieuwe dimensie. Stopping power gegarandeerd!

Brochure Interactive Concept

offerte-aanvragen