Header 1 - Upstore

Magneet Foto’s

Magneetfoto’s zijn HOT

Die unieke fotomagneet als aandenken aan dat geweldige evenement thuis op de koelkast? Steeds vaker zie je ze terugkomen en ook Sligro is verkocht. Het begon allemaal als try-out bij de heropening van Sligro Hilversum eind november. Alle aanwezigen konden niet wachten totdat de professionele fotografe van Interactive Concept ze op de foto kwam zetten. Blikken waren niet weg te slaan van de mobiele magneetprinter die losjes rond de heupen van Nienke druk aan het printen was. Het resultaat? Een hoop bewonderende en vrolijke gezichten na het zien van hun eigen fotomagneet inclusief unieke Sligro branding!

Hostess Nienke maakt een magneetfoto van bezoekers in Sligro Hilversum

Magneetfoto's Sligro Heropening

Sligro was overtuigd; dit moet vaker worden ingezet. Er werd dus geen 2x nagedacht toen de optie zich voordeed om de magneetfoto’s wederom in te zetten. Ditmaal op het VIP deck van de Vrienden van Amstel Live! Geen 1, maar 4 toppers van Interactive Concept werden deze keer op pad gestuurd om alle VIP gasten op de Sligro avond van VVAL2020 een nog leukere avond te bezorgen. En opnieuw werd dit enorm enthousiast ontvangen. De printers draaiden op volle toeren en ruim 500 unieke magneetfoto’s werden binnen een paar uur tijd gemaakt en uitgedeeld. Wat een succes! 

Voorbeelden Magneten.

Link: Sligro Branding met foto
Rechts: Vrienden van Amstel branding zonder foto

Magneetfoto's voorbeeld

Wil je ook ons concept Magneetfoto op jou event? Wij zitten voor u klaar om, benieuwd naar de mogelijkheden of een offerte op maat?

Je kan ons altijd telefonisch bereiken op: 024-8454921 
Wil je liever per email communiceren dit kan ook altijd! Wij komen hier binnen 24 uur bij u per email met een antwoord mail ons op: info@interactiveconcept.nl

   

WhatsApp Heb je een vraag? App direct met Ritchie!